Projektnek neveztük el folyamatosan alakuló rendezvényeinket, amelyek a kávé- és italkultúra köré szerveződnek. Legnagyobb saját eseményünk, a KávéBár Bazár 2009-ben indult, azóta a szakma elsőszámú rendezvénye lett, s mára két nap alatt több mint 50 kiállítót és 2500 látogatót fogad. Kísérőprogramjai a Magyar Barista Bajnokság, az Országos Sommelier Bajnokság, a Magyar Koktél és Flair  Bajnokság, valamint számos előadás és workshop.

 

2011-ben indítottuk A Kávé Napja rendezvényünket a kávé nemzetközi világnapjához kapcsolódóan, ahol a látogatók méltányos árú belépővel kóstolgathatják meg a különböző kávékat, kávéitalokat, persze programokkal kísérve a napot.

 

BarFly – budapesti bártúra néven indítottuk el kétestés városi programunkat, melyet a jövőben évente két alkalommal rendezünk meg a fővárosban, prémium kategóriás bárokkal együttműködve.

 

Társszervezői vagyunk a 2016-ban először megrendezett, hatalmas sikerrel zárt Töltött Hold Gasztrovíkendnek, melynek a Belvárosi Piac ad otthont a jövőben is évente egy alkalommal.

Emellett több rendezvény kialakításában és megszervezésében is részt veszünk a Piacon, hiszünk benne, hogy jelenleg ez Budapest egyik legizgalmasabb, folyamatosan fejlődő gasztro-helyszíne.

 

Jelenleg is zajlik néhány szakmai rendezvény előkészítése, terveink közt szerepel, hogy vidéki nagyvárosokban is elindítunk „kávébáros” programokat, CAFÉ&Bar magazinunk, kavebar.blog.hu oldalunk, Facebook oldalunk, valamint hírlevelünk rendszeres tájékoztatást nyújt az aktuális eseményekről.

 

Home / Kávébár Projekt

2016

05 | 14

Kérek hírlevelet:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Köszönjük a feliratkozást!

 Presspirit Communications Kft.

 1124 Budapest, Fürj u. 1/c.