Az 1990-es évek végétől foglalkozom tömegkommunikációval – egyetemi tanulmányaim alatt kezdtem újságírói pályafutásom, majd néhány éven át kipróbáltam magam rádióban, televíziós gyakornokként, a print és az online sajtóban egyaránt. Hiányzott azonban a „másik” oldal megismerése, ezért egy kommunikációs- és rendezvényszervező cégnél folytattam szakmai pályafutásom, ahol számos terülülten szerezhettem tapasztalatot, és remek vezető mellett tanulhattam bele a PR szakmába. Politikai kommunikáció, vállalati kommunikáció, városmarketing, rendezvényszervezés, pályázatírás – rengeteg izgalmas feladatot végeztünk ügyfeleink megbízásából, és több saját projektet is megvalósítottunk.

 

Az itt szerzett tapasztalatokra is építkezve vállaltam el 2005-ben egy újabb kihívást, a Centralpress kiadó főszerkesztői, majd ügyvezetői megbízását. A kiadónál töltött hét év során a Franchise Üzlet&Piac magazin, a Vendéglátás szaklap, a Vendéglátás Online portál, a Vendéglátás Beszerzési Index, a Kreatív Konyha Fórum és számos egyéb projekt menedzselése tartozott a feladatkörömbe. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, mert az „első sorból” követhettem a hazai gasztronómia megújulását, és a magunk eszközeivel mi is hozzájárulhattunk ahhoz a folyamathoz, aminek eredményeként mára Magyarország felkerült a nemzetközi gasztrotérképre.

 

2012 végén saját családi céget alapítottam, s a Presspirit Communications Kft. kezdetek óta három tevékenységi körre épül: a PR – média – rendezvényszervezés területén szolgáljuk ki megbízóinkat egy kislétszámú, ügyes csapattal. Elsősorban a gasztronómia és a vendéglátás világában mozgunk otthonosan, ügyfeleink egy része is a vendéglátóiparhoz vagy a beszállítói háttériparhoz tartozik. A gasztronómia területén belül, saját projektjeinket tekintve a kávé- és bárvilágra fókuszálunk leginkább. Médiafelületeink (CAFÉ&Bar magazin, kavebar.blog.hu) és rendezvényeink (KávéBár Bazár, A Kávé Napja) mellett széleskörű sajtó- és partnerkapcsolattal rendelkezünk. Stratégiai partnerünknek, az EYDO Projektnek köszönhetően a digitális marketing, az arculatépítés, a grafikai és webdesign munkák is a tágabb szakterületünkhöz tartoznak, melyre ugyancsak személyre szabott, hatékony és gyors megoldásokat kínálunk.

 

Mivel az írás gyerekkoromtól fogva a hobbim, és részben a munkám, a kávé pedig az elmúlt tíz évben lett igazán a szenvedélyem, 2015-ben arra vállalkoztam, hogy bővebben írok e témáról, így 2016 tavaszán megjelent a KÁVÉ – Csészével a világ körül című könyvem.

És persze az sem véletlen, hogy az irodát gyakran cserélem egy-egy kedvenc kávézóra.

 

karrier gasztro kávé bár könyv élmény

Home / Szuna Noémi

2016

05 | 14

Kérek hírlevelet:

Submitting Form...

The server encountered an error.

Köszönjük a feliratkozást!

 Presspirit Communications Kft.

 1124 Budapest, Fürj u. 1/c.